Esstetic contemporary furniture

ESSTETIC предлага ергономични мебели и интериорни стъкла, създадени да прибавят блясък и комфорт към елегантния интериор на дома и офиса ви.

Предимства на меката мебел ЕSSTETIC

Мебелите ЕSSTETIC притежават няколко уникални качества, които ги отличават от традиционната мека мебел и от предлаганите в момента  bean bags – пуфове.

–          Елегантен дизайн, европейски стил и изтънчена линия, благодарение на кройката и изпълнението си, те нямат нищо общо с познатите безформени топки и круши, предагани на пазара;

–          Сваляема тапицерия, която лесно се почиства;

–          Лекота – благодарение на пълнежа с полистиренови гранули те са изключително леки;

–          Разнообразие от дамаски и цветове – както интериорни, така и екстериорни дамаски, които ви предлагат изключително преживяване,  излегнати в къщи или на слънце на терасата, в градината или около басейна;

–          Дишащи и екологични – полистиреновите гранули са с отворена клетъчна структура, която им позволява да „дишат” и възпрепятства развитието на плесени, мухъл и други бактерии; Също така не събират прах.

–          Калъф за прибиране и складиране – ако сте избрали ЕSSTETICза вилата или лятната си къща, то спокойно може да използвате памучния калъф, с който се доставя всеки един продукт ЕSSTETIC, като покривало против прах.

 

Filed under: Съвети и потребителски въпроси, , , , , , , ,